Tajemství sexu (2001)

101

Tajemství sexu. Sleduj svůj oblíbený film zcela zdarma a bez reklam. Film je online k přehrání v češtině nebo slovenštině. Můžeš naší práci podpořit na instagramu nebo facebooku. Další online filmy, najde na naší stránce, stačí přejít na hlavní stránku nebo si vybrat v menu. Malý tip: Přehrávač s filmem se otevře v novém okně, pokud chcete video přehrát musíte kliknout vícekrát na tlačítko play. Doporučujeme vypnout adblock!

V Paríži roku 1920 sa skupina intelektuálov rozhodne podrobiť otázky sexu vedeckej analýze, ale experiment im ohrozia dve krásne stenografky! 
Edgar (DERMOT MULRONEY) je bohémsky umelec žijúci v Paríži 20. rokov minulého storočia. Presadzuje myšlienku, že sex je životne dôležitým aktom pre každého z nás. Rád by si o téme s niekým pohovoril, ale nenachádza vo svojom okolí dosť pochopenia. Príležitosť sa mu naskytne až na veľkom spoločenskom večierku v dome mocného magnáta Falda (NICK NOLTE) a jeho manželky Sashi (TUESDAY WELDOVÁ), kde každý z pozvaných hostí môže hovoriť o chúlostivej téme bez pretvárky.
S Edgarom, ktorý diskusiu vedie, polemizujú piati hostia – umelec z Nemecka Monty (TIL SCHWEIGER), arogantný filmový režisér Oscar (JEREMY DAVIES), do seba zahľadený maliar Sevy (ALAN CUMMING), anglický študent Lorenz (TERRENCE DASHON HOWARD) a francúzske dievča Chloe (JULIE DELPY).
Rozmarná a nevyspytateľná osobnosť maliara Sevyho vyprovokuje dokonca aj diskusiu o homosexualite, hoci Edgar túto tému ešte na začiatku zakázal. Situáciu tejto rôznorodej spoločnosti však ešte väčšmi skomplikuje prítomnosť dvoch mladých a krásnych stenografiek, nevinnej Alice (NEVE CAMPBELLOVÁ) a provokatívnej Zoe (ROBIN TUNNEYOVÁ), ktoré pôvodne najali iba pre záznam učených rozhovorov, ale ony neplánovane rozšírili svoju aktivitu aj do ďalších oblastí a vedecký experiment takmer zmaria…

(oficiální text distributora)

Zavřít reklamu ×

Tajemství sexu cz dabing online ke shlednuti,
Tajemství sexu film česky a zdarma,
Tajemství sexu online ke shlednuti,
Tajemství sexu informace o filmu,
Tajemství sexu online cely film,
Tajemství sexu sleduju online,
Tajemství sexu online bombuj,
Tajemství sexu online,

Tajemství sexu online Film cz,
Tajemství sexu bombuj,
Tajemství sexu bombuj cz,
Tajemství sexu herci,
Tajemství sexu online ke shlédnutí,
Tajemství sexu filmové novinky,
Tajemství sexu sledujufilmy,
Tajemství sexu sledujufilmy online,
Tajemství sexu celý film česky,

Tajemství sexu filmové premiéry,
Tajemství sexu celý film cz dabing,
Tajemství sexu zkouknito,
Tajemství sexu sledujufilmy.cz,
Tajemství sexu sleduju filmy,
Tajemství sexu zkoukni.to,

Tajemství sexu zkoukni to,
Tajemství sexu sleduj film,
Tajemství sexu online cz titulky,
Tajemství sexu program film,
Tajemství sexu CZ HD film o filmu,
Tajemství sexu CZ dabing,