Venuše (2006)

37

Venuše. Sleduj svůj oblíbený film zcela zdarma a bez reklam. Film je online k přehrání v češtině nebo slovenštině. Můžeš naší práci podpořit na instagramu nebo facebooku. Další online filmy, najde na naší stránce, stačí přejít na hlavní stránku nebo si vybrat v menu. Malý tip: Přehrávač s filmem se otevře v novém okně, pokud chcete video přehrát musíte kliknout vícekrát na tlačítko play. Doporučujeme vypnout adblock!

Vysloužilí herci Ian a Maurice jsou dávní kamarádi. Oběma mužům je hodně přes sedmdesát, díky svému přátelství se však útrapám stáří snaží čelit s neutuchajícím humorem a nadhledem. Jejich ustálený a zavedený způsob života se změní, když se k Ianovi nastěhuje jako pomocnice v domácnosti mladičká příbuzná z venkova. I když je protivná, nevychovaná a nevzdělaná, světáckého Maurice osudově okouzlí. Pro něj je Venuší z Velasquezova obrazu.

Snímek scenáristy Hanifa Kureishiho a režiséra Rogera Michella, zabývající se vztahem třiasedmdesátiletého muže a devatenáctileté dívky, je navzdory tématu prost jakékoliv laciné skandálnosti a předkládá citlivě natočenou úvahu o herectví, stáří, mládí a nalezení vnitřní rovnováhy. Na sklonku života i na jeho počátku.

Ke kvalitě snímku zásadním způsobem přispívá herecký koncert pětasedmdesátiletého Petera O’Toolea, který byl za svůj výkon nominován na Oscara. Pozadu nezůstává ani třiaosmdesátiletý Leslie Phillips a debutující Jodie Whittakerová. Nepřehlédnutelná je i Vanessa Redgraveová v roli bývalé Mauriceovy manželky.

(oficiální text distributora)

Zavřít reklamu ×

Venuše cz dabing online ke shlednuti,
Venuše film česky a zdarma,
Venuše online ke shlednuti,
Venuše informace o filmu,
Venuše online cely film,
Venuše sleduju online,
Venuše online bombuj,
Venuše online,

Venuše online Film cz,
Venuše bombuj,
Venuše bombuj cz,
Venuše herci,
Venuše online ke shlédnutí,
Venuše filmové novinky,
Venuše sledujufilmy,
Venuše sledujufilmy online,
Venuše celý film česky,

Venuše filmové premiéry,
Venuše celý film cz dabing,
Venuše zkouknito,
Venuše sledujufilmy.cz,
Venuše sleduju filmy,
Venuše zkoukni.to,

Venuše zkoukni to,
Venuše sleduj film,
Venuše online cz titulky,
Venuše program film,
Venuše CZ HD film o filmu,
Venuše CZ dabing,