Trick (1999)

32

Trick. Sleduj svůj oblíbený film zcela zdarma a bez reklam. Film je online k přehrání v češtině nebo slovenštině. Můžeš naší práci podpořit na instagramu nebo facebooku. Další online filmy, najde na naší stránce, stačí přejít na hlavní stránku nebo si vybrat v menu. Malý tip: Přehrávač s filmem se otevře v novém okně, pokud chcete video přehrát musíte kliknout vícekrát na tlačítko play. Doporučujeme vypnout adblock!

Gabriel (Christian Campbell) má poměrně nudnou práci v kanceláři. Přitom miluje muzikály, píše hudbu a texty a sní o tom, že jednoho dne napíše svůj vlastní úspěšný kus. V jeho snu ho podporuje kamarádka Katherine (Tori Spelling), nepříliš talentovaná a poněkud sebestředná herečka.
Gabriel je homosexuál, ale s gay komunitou není příliš sžitý. Přesto se jednoho dne vydá do gay klubu, kde ho zaujme mladý go-go tanečník Mark (John Paul Pitoc). S ním se ten večer potká ještě jednou – v metru. Tam se spolu dohodnou na placeném sexu a vydají se do Gabrielova bytu, odkud je ovšem vzápětí vyhodí Gabrielův spolubydlící. A tak se dva mladíci vydávají hledat jiné místo, kde spočinout, a vždy se objeví nějaká nová komplikace, která jim znemožní akt uskutečnit. Na cestě za hledáním klidného místa pouze pro dva projde tento vztah mezi prostitutem a zákazníkem velkou proměnou.

(Kosan)

Zavřít reklamu ×

Trick cz dabing online ke shlednuti,
Trick film česky a zdarma,
Trick online ke shlednuti,
Trick informace o filmu,
Trick online cely film,
Trick sleduju online,
Trick online bombuj,
Trick online,

Trick online Film cz,
Trick bombuj,
Trick bombuj cz,
Trick herci,
Trick online ke shlédnutí,
Trick filmové novinky,
Trick sledujufilmy,
Trick sledujufilmy online,
Trick celý film česky,

Trick filmové premiéry,
Trick celý film cz dabing,
Trick zkouknito,
Trick sledujufilmy.cz,
Trick sleduju filmy,
Trick zkoukni.to,

Trick zkoukni to,
Trick sleduj film,
Trick online cz titulky,
Trick program film,
Trick CZ HD film o filmu,
Trick CZ dabing,