Panenky (1987)

23

Panenky. Sleduj svůj oblíbený film zcela zdarma a bez reklam. Film je online k přehrání v češtině nebo slovenštině. Můžeš naší práci podpořit na instagramu nebo facebooku. Další online filmy, najde na naší stránce, stačí přejít na hlavní stránku nebo si vybrat v menu. Malý tip: Přehrávač s filmem se otevře v novém okně, pokud chcete video přehrát musíte kliknout vícekrát na tlačítko play. Doporučujeme vypnout adblock!

Na dnes již žánrovou klasiku Re-Animátora navázal v roce 1987 uznávaný hororový režisér Stuart Gordon snímkem, po jehož zhlédnutí se navždy budete všem hračkářstvím vyhýbat velkým obloukem a šklebivá Chuckie vám přijde jako ten nejnevinnější tvor na světě. 
Hlavní hrdinkou hrůzných Panenek je mladá dívka Judy, která musí trávit prázdniny se svým tupým a vulgárním otcem Davidem a nesnášenlivou nevlastní matkou Rosemary. A právě tato nesourodá trojice je během temné a bouřlivé noci nucena zastavit na odlehlé silnici, opustit porouchané auto a hledat místo, kde by bylo možné přespat a zavolat si pro pomoc. V jejich hledáčku nakonec spočine stará vila, obývaná postaršími přívětivými manželi Hartwickeovými, kteří neváhají nabídnout záchrannou ruku. Jenže to, že je v domě výrobce panenek a jeho choti útulno, zdaleka neznamená, že je tu také bezpečno. Obyvatelstvo rezidence je totiž mnohem početnější, než by se mohlo zdát. A rozhodně má daleko k přátelskosti. Již brzy hračky oživnou a budou chtít jediné. Zabíjet.

(oficiální text distributora)

Zavřít reklamu ×

Panenky cz dabing online ke shlednuti,
Panenky film česky a zdarma,
Panenky online ke shlednuti,
Panenky informace o filmu,
Panenky online cely film,
Panenky sleduju online,
Panenky online bombuj,
Panenky online,

Panenky online Film cz,
Panenky bombuj,
Panenky bombuj cz,
Panenky herci,
Panenky online ke shlédnutí,
Panenky filmové novinky,
Panenky sledujufilmy,
Panenky sledujufilmy online,
Panenky celý film česky,

Panenky filmové premiéry,
Panenky celý film cz dabing,
Panenky zkouknito,
Panenky sledujufilmy.cz,
Panenky sleduju filmy,
Panenky zkoukni.to,

Panenky zkoukni to,
Panenky sleduj film,
Panenky online cz titulky,
Panenky program film,
Panenky CZ HD film o filmu,
Panenky CZ dabing,