Byl jsem dole (1997)

33

Byl jsem dole. Sleduj svůj oblíbený film zcela zdarma a bez reklam. Film je online k přehrání v češtině nebo slovenštině. Můžeš naší práci podpořit na instagramu nebo facebooku. Další online filmy, najde na naší stránce, stačí přejít na hlavní stránku nebo si vybrat v menu. Malý tip: Přehrávač s filmem se otevře v novém okně, pokud chcete video přehrát musíte kliknout vícekrát na tlačítko play. Doporučujeme vypnout adblock!

Všechno na světě se musí člověk naučit. I gangsteřinu. Černá irská kriminální komedie. Ty dva svedla náhoda. Nezkušeného mladíka Gita, který se po propuštění z vězení více méně omylem připletl pod nohy jistého všemocného bosse a jemuž teď – nechce-li se rozloučit se životem nebo alespoň zdravou kůží – nezbývá nic jiného, než sklapnout kufry. A světa zločinu rádoby znalého, protřelého člena gangu Bunnyho, který je ovšem ve skrytu duše pod tou drsňáckou slupkou spíš obyčejným človíčkem, toužícím po klidném a spokojeném měšťáckém životě. Teď spolu v jednom autě uhánějí kamsi do horoucích pekel, aby splnili zdánlivě tuctový, banální úkol. Jenomže všechno se musí umět, i gangsteřina. A ani Git ani Bunny v tomhle směru rozhodně nepatří k mistrům světa…
Road-movie, jejíž autoři dokázali ze střetu charakaterů obou protagonistů, z jejich postavení „učitel-žák“ i z jejich nešikovnosti vytěžit nejeden špílec a humornou situaci. V San Sebastianu v r. 1997 získalo cenu za nejlepší debut, nejlepší scénář a Cenu poroty, v Irsku bylo ve stejném roce divácky nejúspěšnějším filmem roku.

(Česká televize)

Zavřít reklamu ×

Byl jsem dole cz dabing online ke shlednuti,
Byl jsem dole film česky a zdarma,
Byl jsem dole online ke shlednuti,
Byl jsem dole informace o filmu,
Byl jsem dole online cely film,
Byl jsem dole sleduju online,
Byl jsem dole online bombuj,
Byl jsem dole online,

Byl jsem dole online Film cz,
Byl jsem dole bombuj,
Byl jsem dole bombuj cz,
Byl jsem dole herci,
Byl jsem dole online ke shlédnutí,
Byl jsem dole filmové novinky,
Byl jsem dole sledujufilmy,
Byl jsem dole sledujufilmy online,
Byl jsem dole celý film česky,

Byl jsem dole filmové premiéry,
Byl jsem dole celý film cz dabing,
Byl jsem dole zkouknito,
Byl jsem dole sledujufilmy.cz,
Byl jsem dole sleduju filmy,
Byl jsem dole zkoukni.to,

Byl jsem dole zkoukni to,
Byl jsem dole sleduj film,
Byl jsem dole online cz titulky,
Byl jsem dole program film,
Byl jsem dole CZ HD film o filmu,
Byl jsem dole CZ dabing,